Zvicra mbështet zonat rurale të Kosovës

0

Do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes financiare ndërmjet Ministrisë së Financave dhe Qeverisë Zvicerane: “Programi Mbështetës për Ujësjellës dhe Kanalizim në Zonat Rurale, Faza VI”.

Marrëveshja do të nënshkruhet nga ministri i Financave Bedri Hamza dhe ambasadori i Zvicrës në Kosovë Jean-Hubert Lebe, ndërsa pjesëmarrës pritet të jetë edhe Ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka.

Share.

About Author