Konferenca në orën 16:30, KOSOVA merr lajmin e madh për heqjen e vizave

0
Komisionieri evropian, Dimitris Avramopoulos pritet që në ora 16:30 të dal në konferencë për media ku do të paraqes raportin për plotësimin e kushtit për heqjen e vizave për Republikën e Kosovës.

Komisioneri Evropian për Migracionin, Çështjet e Brendshme dhe Shtetësinë në këtë konferencë për media do të konfirmojë se vendi ynë edhe “de jure” ka plotësuar kriteret për liberalizim të vizave.

 

Ne do t’ju mbajë të informuar…

KLIKO KETU

Share.

About Author