Vetëvendosje me zyrë qendrore në Prishtinë në pritje të bashkatdhetarëve :” Me dyer të hapura për bashkatdhetarët”

0

Lëvizja VETËVENDOSJE! hap dyert e zyrave qendrore të saj në Prishtinë për të pritur bashkatdhetarët që kanë ardhur në sezonin e pushimeve në Kosovë ditën e martë, më 14 gusht 2018, nga ora 10:00-18:00.

Gjatë kësaj dite me dyer të hapura, kryetari Albin Kurti bashkë me deputetë, anëtarë të kryesisë dhe aktivistë të Lëvizjes, do të presin bashkatdhetarët për të diskutuar me ta mbi problemet dhe hallet e tyre, si dhe mbi situatën politike dhe ekonomike në Kosovë. Për të marrë pjesë në këtë aktivitet nuk ka nevojë të caktohet paraprakisht një takim, bashkatdhetarët janë të ftuar të vinë në zyrë dhe të kalojnë kohën me dsikutime në një ambient miqësor në selinë e Lëvizjes.

“Ju mirëpresim në zyrat qendrore të Lëvizjes VETËVENDOSJE! afër rrethrrotullimit në lagjen Arbëria. Për më shumë informacion ju lutemi të kontaktoni në numrin e telefonit: 044 411 174.”./DRENICASOT.

Prishtinë, 12 gusht 2018
Lëvizja VETËVENDOSJE!

Share.

About Author