Reagon Jakup Krasniqi, “Melaqja e Politikës” habitet me publikimin në media të punësimeve të familjarëve të tij

0

Nëpërmjet një postimi në rrjetin social facebook, ka reaguar kryetari i Këshillit Kombëtar të “Nisma’s Socialdemokrate”, Jakup Krasniqi.

Ishte rasti i punësimeve të familjarëve të tij që janë rehatuar nëpër pozita të fuqishme institucionale duke e bërë pronë private institucionet shtetërore e duke mos lejuar të tjerët me drejtësi të punësohen në të.

Krasniqi i cili si gjithë të tjerët në zgjedhje premtoi drejtësi, barazi dhe sundim të ligjit, i harroi këto porsa zuri vend në pushtet. Ai nuk ka lënë kënd pa e punësuar e rehatuar nëpër ministri.

Por më interesante është habia që ai ka nga publikimi i këtyre punësimeve, bile na krahason neve mediat që jemi dirigjuara nga shërbimet e huaja të cilat nuk po ja duan të mirën Kosovës dhe nuk merret fare me padrejtësitë që po ju shkaktohen të rinjve kosovar të cilët si rrugë të vetme të zgjidhjes, e kanë largimin nga Kosova.

Krahas leksioneve mbi mediat, Jakup Krasniqi në këtë reagim u morë edhe me kohën e luftës, ku si prapavijë ka vendosur fotografinë e tij nga lufta, në njëfarë forme për të dëshmuar se ka qenë ish-ushtar i UCK-së, në tentim të legjitimimit të veprimeve të tij, në rehatimin e nipërve në institucionet e vendit.

Ja reagimi i tij bërë në rrjetin social facebook :

Share.

About Author