Hasani 4 vjeçar nga Skenderaj ka nevojë urgjente për ndihmë – Nëse nuk mundë ta ndihmosh, të paktën shpërndaje

0

Hasan Mehmeti, 4 vjeçar është duke vuajtur nga një sëmundje e rëndë. Kostoja për shërimin e tij është 45 mijë euro gjë që është e pamundur mbulimi i të hollave nga familja, shkruan Gazeta NewBorn.

Familja Mehmeti nga Luboveci i Skenderajt, kërkojnë ndihmën tuaj.

Babai i Hasanit ka qenë pjestar i UÇK-së, tani është i papunë.

Për të kontaktuar me familjen e 4 vjeçarit, ky është numri i telefonit +38649383684 ose dhuro donacion duke klikuar KËTU

33217210_1537914603637812_r.jpeg
HE IS CANA MY NEPHEW 4 YEAR OLD FROM KOSOVO .HE SUFFERING FROM TUMOR IN KIDNEY!HE CAN’T BE TREATED IN KOSOVO!SO HE NEEDS TO BE TREATED IN OTHER COUNTRIES.HI’S FAMILY CAN’T RAISE THE FOND!
Lets open out harts an donation for this kid as much as we can.
Thank you
Samir Mehmeti

Ky eshte nipi i im Cana 4 vjeqar i cili vuan nga nje semundje e rend!

Sherimi i Canes smund te behet ne Kosov.
Keshtu qe i duhet trajtim jasht vendit.
Babai i Canes eshte i  pa punë dhe nuk mund ta perballoj koston e sherimit.Pra ju lutemi ta ndihmojm Canen e vogel me aq sa keni mundëi
Ju faleminderit
Samir Mehmeti

Postimi i axhës së Hasanit:

Ky eshte nipi i im Cana 4 vjeqar i cili vuan nga nje semundje e rend!

Sherimi i Canes smund te behet ne Kosov.
Keshtu qe i duhet trajtim jasht vendit.
Babai i Canes ka qen pjestar i UÇK-së tash i pa punë dhe nuk mund ta perballoj koston e sherimit.Pra ju lutemi ta ndihmojm Canen e vogel me aq sa keni mundëi
Ju faleminderit
Samir Mehmeti

Share.

About Author