Tramp: Putini, ndoshta i përfshirë në vrasje. Kina, problem më i madh se Rusia

0

Presidenti i SHBA, Donald Trump ka thënë se ndoshta presidenti rus Vladimir Putin është përfshirë në vrasjen dhe helmimit e kundërshtarëve dhe se “kjo sigurisht nuk duhej të ndodhte”.

Trump tha gjithashtu se “ai sinqerisht mendon se Kina është një problem më i madh se Rusia” kur është fjala për përzierjen në zgjedhjet e SHBA.

I pyetur nëse ai beson se “rusët ndërhyrë në fushatën para zgjedhjeve në vitin 2016”, tha Trump: “Ata, ata ishin të përzierë”, duke shtuar më pas se: “por unë mendoj se Kina është përzierë…”

I pyetur se pse që “Kina të e përzierë?”, Trump u përgjigj: “Sepse unë mendoj se Kina është shumë e përzier dhe unë mendoj sinqerisht se Kina është një problem më i madh”, tha Trump.

Në vërejtjen se gazetari nuk ishte duke bërë një deklaratë të tillë “të pabesueshme” dhe kështu “e kthen historinë me Rusinë”, Trump ka thënë se “nuk bën asgjë”.

“Unë them – Rusia, por gjithashtu, them – Kina”, tha Presidenti i SHBA.

Share.

About Author