Prekëse: Fëmija bart mbi supe koshin me kanaçe në rrugët e Prishtinës për bukën e gojës

0

Një fëmijë në rrugët e kryeqytetit në vend se të ketë në krahë çantën e shkollës sikurse moshatarët e tij, ai gjatë ditës së djeshme shihet tek sa po barte mbi supe një kosh me mbeturina e kanaçe.

Duket se i riu mbijeton duke mbledhur kanaçe e mbeturina tjera, fytyra e tij tregon shumë më shumë se ajo se çfarë shohim në foto.

Këto foto jan marrur në profilin e një qytetari në rrjetin social Facebook, i cili ironizon dhe shprehë mllefin e tij ndaj udhëheqësave të shtetit tonë.

Për disa, historia e këtij fëmiut mund të tingëllojë si e zakonshme, pasi si ky fatkeqsisht ka shumë në Kosovë që edhe gjatë ditës kërkojnë lomëshë në rrugë vetëm e vetëm që t’i sigurojë bukë familjes së tyre.

 

Share.

About Author