Për 24 orë ndodhën 52 aksidente në Kosovë

0

Përmes raportit 24 orësh të Policisë së Kosovës është bërë e ditur se gjatë ditës së mërkurë kanë ndodhur 52 aksidente. Prej tyre 21 aksidente ishin me të lënduar dhe 31 pa të lënduar.

Po ashtu, Policia ka njoftuar se 1211 gjoba janë shqiptuar gjatë 24 orëve.

Në mbajtje janë dërguar 10 persona, 16 janë arrestuar, kurse një është dërguar në vuajte të dënimit.

Share.

About Author