Ramadani shpreson që pas formimit të Ushtrisë së Kosovës të lirohet nga burgu edhe komandanti i UÇK-së, Sylejman Selimi

0

Faton Ramadani, vëllau i ish-ushtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Burim dhe Arsim Ramadani, nëpërmjet një statusi në rrjetin social facebook ka kërkuar lirimin e ish-Komandantit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sylejman Selimi.

Në fotot e publikuara nga Ramadani, në prapavijë afër komandantit Sylejman Selimi dhe komandant Çelikut, Fatmir Limajt, shihen vëllëzërit e tij, Burim dhe Arsim Ramadani, pjestarë të Njësitit Special të UÇK-së, “Tigrat e Zi”.

Ndryshe Burim dhe Arsim Ramadani, pas 15 viteve që mbaheshin padrejtësishtë në burg, po e shijojnë lirinë e vendit, për të cilin luftuan pandërprerë deri në çlirimin e tij dhe sot të lirë ata arritën ta presin formimin e Ushtrisë së Kosovës./DRENICASOT.

Share.

About Author