Elvis Naçi hap “Magazinën e Bamirësisë” me 60 ton ushqime për të varfërit (VIDEO)

0

Emisioni ”Shqiptarët për Shqiptarët” rinisi sot në orën 21.00 të ndryshuar jetët e shqiptarëve në nevojë, në mbarë trevat shqiptare. Ola, Elvisi dhe Sidrit kanë i gozhduar para ekranit sërish shqiptarët për tu dhënë shprese të pamundurve. Në nisje të emisionit, Elvis Naçi ka prekur spektatorët pasi foli për babain e tij, i cili ka ndërruar jetë pasi kishte kaluar një periudhë të gjatë i sëmurë.

“ Kur shkojnë në shtëpi thotë Elvisi, edhe pse i sëmurë dhe lëngonte nga sëmundja ai më thoshte: ndihmojë këtë rast bir, më ka prekur shumë. Gëzonte si fëmijë kur i shikonte rastet e mbyllura, lumturohej, nuk e kam më, por sot jemi më të fortë e më shumë për hallet e shqiptarëve” tha Elvisi në nisje të emisionit.

Share.

About Author