Agim Hoti tregon me emër dhe mbiemër policët të cilët e kishin rrahur edhe pse kishte plagë lufte dhe për pasojë kishte mbetur 8 vite në karrocë invalidore

0

Agim Hoti në një postim në rrjetin social facebook, ka treguar me emër dhe mbiemër personat të cilët sipas tij e kishin rrahur si mos më keq dhe të cilët njëkohësishtë këtë e kishin bërë në detyrë zyrtare.

Hoti që tregon se kjo rrahje e tmerrshme i kishte ndodhur në kohën kur kishte ende plagë të luftës së fundit në Kosovë.

Ai i quan ish anëtar të UDB-së serbe disa prej tyre.

Listës së këtyre policëve i prinë Fadil Syleviqi, i cili edhe më herët akuzohej si ish bashkëpuntorë i shërbimit sekret serb. Syleviqi ishte i përfshirë edhe në rastin e vjedhjës në Dhomën e Dëshmive në Policinë e Kosovës në Prishtinë, por që ato hetime edhe pse kishte prova të mjaftueshme ishin ndalur pa ndonjë arsyje.

Në këtë listë janë të përfshirë Gojart Kelmendi dhe Avni Namani e Besart Ahmeti,

Ja postimi i Hotit bërë në rrjetin social facebook :

Share.

About Author