Këto janë shtetet që e mbështetën dhe votuan kundër Kosovës për INTERPOL?

0

Në Dubai të Emirateve të Bashkuara Arabe po zhvillohen punimet e Asamblesë së Përgjithshme të INTERPOL-it, ku pjesë e agjendës së sotme është edhe votimi për anëtarësimin e Kosovës në këtë organizatë.

Diskutimet që tashmë kanë nisur po mbahen me dyer të mbyllura.

Sipas asaj që merr vesh Klan Kosova, Arabia Saudite dhe Turqia kanë mbështetur anëtarëismin e Kosovës në INTERPOL.

Në ndërkohë, Bjellorusia dhe Maroku janë deklaruar kundër anëtarësimit të Kosovës në Interpol.

Kundër anëtarësimit të Kosovës në INTERPOL kanë dalur edhe Kina dhe Namibia.

Share.

About Author