I arrestuari në operacionin antiterror në Drenas, përkrahës i madh i PDK-së (FOTO)

0

Një person është arrestuar natën e mbrëmshme pas një aksioni të Njësitit Anti- terrorizëm në Policinë e Kosovës.

Aksion i Njësitit Anti- terrorizëm është zhvilluar në Drenas.

Merret vesh se personi i arrestuar dyshohet se ka kryer veprime duke përdorur një faqe të internetit.

Sic merr vesh “Drenica Sot”, personi i arrestuar ishte përkrahës i madh i PDK-së.

Vlenë të thekësohet se ishte edhe vet ish-Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj, nga radhët e PDK-së, i cili para disa viteve kishte bërë thirrje për senzibilizim dhe përkrahje ndaj revolucionit sirian në një takim që zhvillonte me opozitën siriane në Prishtinë.

Share.

About Author