Kuvendi i Komunës së Drenasit mblidhet urgjentisht për rastin e abuzimit të së miturës

0

Kuvendi Komunal i Drenasit ka thirrur mbledhje urgjente për rastin e vajzës së mitur që u abuzua.

“Në bazë të nenit 43 pika 43.1 të Ligjit nr.03/L-40 për vetëqeverisje lokale, nenit 7 të udhëzimit administrativ (MAPL) nr.02.2015 për mbajtjen e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës, Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Drenasit, Labinot Halilaj për datën 08.02.2019 duke filluar nga ora 17:30 ne Sallën e Kuvendit të Komunës thërret mbledhjen urgjente të Kuvendit”, thuhet në njoftim, transmeton Indeksonline.

 

 

Mbledhja do të ketë për rend dite;

1.       Rreth dyshimeve për ngacmim dhe abuzim seksual ndaj të miturës.

Share.

About Author