Avokati Halilaj që zbuloi aferën e policisë, merr përkrahje të madhe nga qytetarët

0

Gazmend Halilaj, avokati nga Drenasi, po cilësohet si hero nga qytetarët e Drenasit.

Ai ditëve të fundit pas zbulimit të skandalit seksual të policëve dhe të një mësimdhënësi, po përkrahet fuqishëm nga shoqëria civile në Drenas dhe më gjerë.

Duke e parë rrezikshmërin e rastit, Halilaj mund të konsiderohet me të vërtetë hero.

Share.

About Author