Drenas: “Lëvizja Vetëvendosje”, ju fton të jeni pjesë e Debatit me temë: “Komunikimi dhe Bashkëpunimi – parakushte për një shkollë efektive”

0

“Lëvizja Vetëvendosje”, Qendra Drenas, ju fton të jeni pjesë Tryezës/Debatit me temë: “Komunikimi dhe Bashkëpunimi – parakushte për një shkollë efektive”.

Kjo është bërë e ditur nëpërmjet rrjetit social Facebook:

https://www.facebook.com/events/338195206790977/

 

 

 

 

 

Share.

About Author