Për nderë të 7 Mars-it aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje! Qendra Drenas, vizituan disa nga veteranët e arsimit në komunën tonë

0

Dje ishte 7 marsi dita e Mësuesit, dita e hapjes së shkollës së parë shqipe. E për nderë të kësaj dite, si shenjë falenderimi aktivistet e Vetëvendosjes qendra në Drenas organizuan një aksion simbolik duke vizituar disa nga veteranë e arsimit të kësajë Komune.

Kjo u bë e ditur nëpërmjet një psotimi në rrjetin social Facebook nga faqja zyrtare e kësaj qendre:

”Sot, aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje! Qendra Drenas, vizituan disa nga veteranët e arsimit në komunën tonë, për nder të 7 Marsi-it, ditës se hapjes së shkollës së parë shqipe.
Ata/ato për dekada kultivuan gjenerata e gjenerata me arsim e edukim shqip. Mirënjohes dhe falenderues punës, misionit të tyre ilimunist e humanist për Komb, Shtet e Atdhe! Gëzuar!
P.S I falenderojmë për pritjen e ngrohet prof. Sali Heten, prof. Skender Ejupin, prof.Tafil Qorrin dhe prof.Xhylsime Qorrin.”/DRENICA SOT

Share.

About Author