PROFESORI SERB: MILLOSHEVIQ ËSHTË GJALLË DHE JETON NË KËTË SHTET

0

Politikani serb, Slobodan Millosheviq është gjallë dhe jeton në Rusi. Kështu pretendon profesori nga Beogradi, Velimir Abramoviç.

Sipas tij, Milosheviqi ishte profil ideal për periudhën transitore midis komunizmit dhe nacionalizmit.

“Ku është Milosheviqi dhe Mira, ky çift bashkëshortor. Milosheviqi asnjë fjali gabim nuk e ka thënë . Por debatoi me disa dëshmitarë, është tallur dhe ka shkuar në Rusi. Pse ku është Milosheviqi ndoshta është në Pozharevc, kush e ka bërë atë obduksion, kush i ka konstatuar të gjitha këto. Kuptohet e forcat e mëdha duhet ti mbrojnë njerëzit e tyre , që të tjerët të punojnë për ta. Po ti hedhnin në miniera askush s’do të punonte. Cfarë të duhen parat nëse më vrasin. Dhe duhet njeriun ta mbroni dhe kur ta mbroni, atë të radhës si sekretin më të madh, pi kafen me Milosheviqin. A do të punosh? Si jo, ju jeni të vërtetët . Familjen e keni mbrojtur, parat i keni marrë çfarë doni pra?”, u shpreh ai për një televizion serb.

Share.

About Author