Skandali i mohimit të së drejtës në pronë të jetimëve nga Komorani, zvarritet qëllimshëm procesi ?

0

Ditë më parë u raportua rreth një skandali tjetër në Drenas. Pas skandalit seksual që shokoi të gjithë në këtë komunë po ndodhin edhe skandale tjera të cilat po trondisin qytetarët e Drenasit dhe të vendit tonë në përgjithësi.

Legalizimi i pronës me pëmbajtje të rreme ku të përfshirë janë medoemos dy zyrtar komunal nga Komuna e Drenasit bashkë me mossuspendimin e njërit nga ta edhe pse është në proces gjyqësor ndaj tij është njëra nga akuzat e drejtuara ndaj një rrjeti të organizuar ku të përfshirë dyshohet se ka edhe gjyqtar të vendit tonë.

Mohimi i së drejtës së pronësisë, pa të drejtë ankese nga Gjykata Themelore në Drenas, hedh dyshime nga pala e dëmtuar se në këtë rast ka afera korruptive në sektorin e drejtësisë për të cilën pala e dëmtuar do të i ndjek gjitha rrugët ligjore që të del në pah e vërteta e dëmtimit të tyre në mohoimin e së drejtës së pronësisë për rastin në fjalë.

Prezantimi i të dhënave jo të sakta rreth gjendjës së parcelës në fjalë përmes së cilës dyshohet se u keqpërdorën mbi 300 mijë euro të buxhetit të vendit tonë ku u bën në dijeni nga zyrtarë të Komunës së Drenasit që përcaktuan dimensionet e parcelës në fjalë.

Të gjitha këto shkelje dyshohet që përfshinë një rrjet të tërë të krimit të organizuar për të cilat ditëve në vijim do të sjellim më detajisht prova mbi të cilat dyshohet se është mohuar e drejta e pronësisë ndaj jetimëve dhe njëkohësisht është dëmtuar edhe buxheti i shtetit me vlerë të qindra mijëra eurove./KronikaPress.

Share.

About Author