Jep dorëheqje Arton Cervadiku, ish-kryetari Nëndegës së PDK-së së katër seksioneve në Drenas, të fshatërave Poklek i Vjetër, Poklek i Ri, Vasilevë dhe Korroticë e Lartë

0

Pakënaqësitë e shumta me udhëheqjen e Ramiz Lladrovcit kanë vazhduar edhe ditën e sotme.

Siç mirret vesh, Arton Cervadiku,  i ish-kryetari Nëndegës së PDK-së së katër seksioneve në Drenas, të fshatërave Poklek i Vjetër, Poklek i Ri, Vasilevë dhe Korroticë e Lartë, ka dhënë dorëheqje ditën e sotme si rezultat i pakënaqësisë së tij ndaj kryetarit aktual Ramiz Lladrovci.

Kryetari aktual Ramiz Lladrovci, ka qenë në shënjestër të kritikave nga shoqëria civile në Drenas, se pas marrjes së mandatit të tij, ka qenë tej mase autoritar, që pas marrjes së postit ka pasuar me presione të shumta edhe tek personeli komunal dhe më gjerë, për të instaluar një klimë autoriteti absolut në Drenas.

Më poshtë e gjeni reagimin e Arton Cervadiku, ish-kryetari Nëndegës së PDK-së së katër seksioneve në Drenas, të fshatërave Poklek i Vjetër, Poklek i Ri, Vasilevë dhe Korroticë e Lartë :

Share.

About Author