Beqir Kiqina është kryetari i ri i degës së AAK-së në Drenas

0

Beqir Kiqina tashmë është kryetar i ri i degës së AAK-së në Drenas.

Kiqina është antar i kuvendin komunal në Drenas dhe njëherit njëri ndër asambleistët më të zëshëm në kuvend.

Me zgjedhjen e kryetarit të ri dhe kryesisë së re, AAK-ja pritet të sjellë energji të reja në skenen politike në Drenas, me shumë të rinj që kanë shprehur vullnetin ti bashkangjiten rrugës poltike të saj./DRENICA SOT

 

Share.

About Author