Altin Avdullahu nga Komorani pjesë e disa projekteve në Kosovë dhe Gjermani(FOTO)

0

Altin Avdullahu nga Komorani, është student në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit në Universitetin e Prishtinës.

Ai u tregua i suksesshëm si trajner i fitnesit, dhe si Futbollist por pasionet dhe ambiciete e tij nuk mbarojnë me kaq ai tashmë pritet të filloj edhe me  aktrim, poashtu pritet që shumë shpejt të depertoj edhe në skenat e modelizmit në Gjermani, e edhe pritet të jet  pjesë e disa reklamave të bizneseve të suksesëshme.

Altini për momentin gjendet në Gjermani, ku edhe do jet protagonist në dy filma të cilët jan duke u punuar, e ai do të vij me role tejët interesante./DRENICA SOT

 

Share.

About Author