Avokati Gazmend Halilaj, pavarsisht sfidave vazhdon të ket përkrahje të madhe nga qytetarët e Drenasit

0

Avokati Gazmend Halilaj, i cili u bë i njohur për opinionin e gjërë pas zbulimit të skandalit seksual të policëve dhe të një mësimdhënësi ndaj një të miture, po vazhdon të ket përkrahje të madhe nga qytetarët e Drenasit.

Këtyre ditëve muslimanët në mbarë botën festuan festën  e ”Kurban Bajramit”, e këtë festë e uruan një numër i madh i fëtyrave publike edhe në vendin tonë, e në mesin e tyre  nuk mungoi edhe  urimi nga Avokati Halilaj, i cili mori qindra ”Like” e dhjetra ”Komente”.

Nëse  shikojmë urimet e udhëheqësave të komunës tonë duke filluar nga Kryetari, Kryetarët dhe disa Asambleist të disa partive të ndryshme shohim se   z.Halilaj ka përkrahje më të madhe se të gjithë të tjerët.

Ky është postimi i Avokatit Halilaj:

Share.

About Author