Disa banorë të Llapushnikut me iniciativë të tyre rregullojnë ambientin në lagjen e tyre (FOTO)

0

Disa banorë të një Lagjes në fshatin Llapushnik të Drenasit, kan marrur iniciativë për rregullimin e ambientit në lagjen e tyre.

Siç shihet edhe në foto ambienti tanimë duket përmrekulli, dhe kjo lagje ngjan me ato lagjet e bukura që jemi mësuar ti shohim me anë të  fotove gjithandej në Evropë.

Banorët e kësaj lagje janë shembulli më i mirë se si duhet ta mbajmë ambientin e pastërt dhe të bukur.

Ja dhe postimi në faqen e  këtij fshati:

”Rruga “Qamil Thaqi”, në Grykë të Llapushnikut.
Respekt për këta banorë që e rregullojnë me vetë iniciativë ambientin në lagjen e tyre.”/DRENICA SOT

Share.

About Author