Xhamia e Zabelit në bashkëpunim me Qendrën e Transfuzionit të Gjakut, organizojnë aksion për dhurim të gjakut

0

Hoxha dhe xhemati i xhamisë së Zabelit në bashkëpunim me Qendrën e Transfuzionit të Gjakut, organizojnë aksion për dhurimin e gjakut ditën e premte pas faljes së namazit të Xhumasë, ky aktivitet do të zgjasë deri në orën 16:00.

Ky është njoftimi që u bë në faqen e Xhamisë në Facebook:

Xhamia e Zabelit në bashkëpunim me Qendrën e Transfuzionit të Gjakut, organizojnë aksion për dhurim të gjakut.

Aktiviteti do të mbahet në xhamin e fshatit Zabel i Ulët, të premtën, pas namazit të xhumasë dhe do të zgjasë deri në orën 16:00.

Ftojmë të gjithë personat me shëndet të mirë të marrin pjesë në këtë organizim.

Dhuro Gjak, Shpëto Jetë!
Thotë Zoti në Kuran “Nëse dikush shpëton një jetë, është sikur të ketë shpëtuar jetën e krejt njerëzve ”.

Share.

About Author