Petrit Hajdari viziton Handikosin, ne të gjithë kemi obligim ndaj tyre(FOTO)

0

Gjatë  ditës së sotme Petrit Hajdari ka vizituar Handikosin në Drenas, ai premton përkrahje maksimale dhe thot se Dekada e Re do t’iu shërbejë atyre devotshmërisht, ashtuqë të ndihen qytetarë të barabartë.

Ja edhe postimi i tij i plotë:

”Përkundër sprovave, personat me nevoja të veçanta kanë një vullnet për jetë që na frymëzon. Shoqëria dhe shteti i Kosovës kanë obligim ndaj tyre.

Këto ishin mbresat me të cilat u ndava nga takimi i sotëm me Hendikosin. Dekada e Re do t’iu shërbejë atyre devotshmërisht, ashtuqë të ndihen qytetarë të barabartë.

Ta ndërtojmë të ardhmen. Për Ty dhe shtetin.

#PDK 112 ✔️

#KadriVeseli 1 ✔️

#Petrit E. Hajdari 70✔️”./DRENICA SOT

Posted by Petrit Hajdari on Friday, September 20, 2019

 

Share.

About Author