Përkujtohen dëshmorët Afrim Kiqina e Naim Kluna

0

 

Më rastin e shënimit të 21 vjetorit të rënies së dëshmorëve, Afrim Kiqina dhe Naim Kluna, kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci së bashku më nënkryetarin Nazmi Hasi, drejtor të drejtorive komunale dhe stafin e Komunës, kanë bërë homazhe dhe kanë vendosur kurora me lule pranë varrezave të dy dëshmorëve.

Homazhe janë bërë në varrezat e dëshmorëve në fshatin Baicë ku pushon dëshmori Afrim Kiqina dhe në varrezat e dëshmorëve ne Poklek të Vjetër ku pushon dëshmori Naim Kluna.

Share.

About Author