AAK në Drenas dobësohet shumë, aktivistë të fuqishëm të kësaj partie nuk po ndihmojnë më!

0

AAK në Drenas duket se ka probleme serioze. E krejt këto probleme serioze sic merr vesh “Drenica Sot” nga këto burime, ka pakënaqësi të mëdha në trajtimin e aktivistëve të fuqishëm të kësaj partie në Drenas.

Sipas këtyre burimeve AAK do të pësojë rënie dhe do të ketë probleme të mëdha pasi që promotorët kryesor nuk po angazhohen më në mbështetje të kësaj partie për shkak të mos trajtimit të dinjitetshëm të tyre.

Ata përmendin edhe kandidatën Arta Xhylani Ahmeti që sipas tyre do të merr afërsishtë 50-60 vota në tërësi në Drenas.

Share.

About Author