Hapet udhëkryqi i Komoranit, rrethrrotullimi meritë e AAK-së, premtuan dhe e realizuan (FOTO, VIDEO)

0

Para pak minutave ka ndodhur një ngjarje interesante për  banorët e Komoranit.

Mbyllja e Komoranit e cila ndodhi nga qeveritë e kaluara mori fund me qeverisjen e AAK-së së Ramush Haradinajt.

Sic merr vesh “Drenica Sot” ishte deputeti Daut Haradinaj ai i cili ju dha ultimatum institucioneve gjegjëse që premtimi për “hapjen” e Komoranit të bëhet realitet.

E ata që më së shumti ishin insistues për hapjen e ish-udhëkryqit të Komoranit, Beqir Kiqina dhe Arta Ahmeti Xhylani, kandidatja për deputete nga radhët e AAK-së ishin edhe sot në vendngjarje.

Fillon hapja e Udhëkryqit të Komoranit

Posted by Drenica Sot on Wednesday, October 2, 2019

Share.

About Author