Petrit Hajdari merr mbështetje nga rinia e diasporës

0

Kandidati për deputet nga Partia Demokratike e Kosovës, Petrit Hajdari merrë përkrahje nga rinia e diasporës.

Laura Seferaj, e cila vepron në Ljubljan ka dal në përkrahje të Petrit E. Hajdarit. Ky është postimi i saj.

“Petrit E. Hajdarit se pari e kam taku ne vitin 2014. Ne ate kohe ai ishte emeruar si konsull ne Ambasaden e RKS ne Lubjane. Petriti punen e tij e kryente me shume profesionalizem dhe vullnet, dhe ishte gjithmone ne sherbimin e qytetareve, duke qene keshtu shembuj per te gjithe ata, qe i sherbejnë RKS jashte vendit.  Petritin nuk e respektoj vetem profesionalisht, por e çmoj si nje person me shume dinjitet dhe me vlera te larta njerezore, dhe se fundi si një mik timin shume te mire.
Petriti kete vit ka vendose te kandidoj per deputet. Duke u bazuar ne punen e tij te palodhshme jashte shetit, besoj se vota për Petritin eshte vota për nje Kosove me te mire, te cilen e duam te gjithë.
Prandaj miq dhe shoke ju ftoje Petritit t’ia besoni voten!”, ka shkruar Seferaj.

 

 

Share.

About Author