Reagon Sejdi Hoxha, thotë se udhëkryqi i Komoranit kishte zgjidhje nga PDK-ja dhe Kadri Veseli, e quan fushatë veprimin e Lekajt

0

Pas një aksioni simbolik në Komoran të zhvilluar për të hapur barrierat që paralizonin funksionalizimin e Komoranit i cili ishte i shkëputur nga Drenasi nëpërmjet casjes së drejtpërdrejt sic e kishte më parë, kanë reaguar edhe kandidatët për deputet në Kuvendin e Kosovës.

I tillë ishte reagimi edhe i Sejdi Hoxhës, i cili nëpërmjet një reagimi e quajti aksionin si fushatë parazgjedhore i cili ishte ndërmarr pa kryer kurfarë studimi mbi atë pjesë.

Ai tregon më  tutje se plani për casjen e Komoranit në ish-udhëkryqin e tij, ishte bërë  nga Kadri Veseli që parashikonte casjen kur do përfundonte rruga Komoran – Skënderaj./DRENICASOT.

Share.

About Author