Pjesë e aksionit humanitar të organizuar nga avokati Halilaj, edhe Gerhard Briktte ish guvernator i bankave për Regensburg

0

Avokati Gazmend  Halilaj para disa ditëve ka organizuar një aksion humanitar për të iú dalur në ndihmë familjeve në nevojë, e këti aksioni i janë bashkuar  disa biznese por edhe njerëz të vullnetit të mirë.

Por pas publikimit të artikullit nga Gazeta Online Drenica Sot, ky aksion ka marrur edhe përmasa më të mëdha duke i kaluar edhe kufinjë e Kosovës. Tani këti aksioni i është bashkuar edhe ish Guvernatori i bankave për Regensburg në Gjermani Gerhard Briktte  i cili ka dërguar    një shumë të konsiderueshme të të hollave si dhe ka premtuar edhe ndihma të tjera në aksione të ndryshme, por përveç tij do bashkohen edhe disa individ të tjerë./DRENICA SOT

Share.

About Author