Tërsteniku në terr qe më shumë se 7 orë

0
Derisa Kosova po vazhdon të ballafaqohet me situatën e krijuar si pasojë e koronavirusit, qytetarët në këto ditë të vështira s’po kursehen as nga ndërprerja e energjisë elektrike.
Banorët e Tërstenikut të Drenasit kan kaluar më shumë se 7 orë që nuk kan rrymë, dhe akoma nuk dihet se pse ka ardhur deri në këtë gjendje.
Kjo po ua vështirëson edhe jetën brenda izolimit këtyre qytetarëve pasi që kanë mungesë kështu të ujit të nxehtë, ndërkohë edhe ushqimet, rezervat të cilat kanë marrë, po u prishën pasi që shumica nga to janë në frigorifer.
 
Share.

About Author