Hoxhë Halil Kastrati me aksion të madh bëmirësie në Drenas dhe Skenderaj

0

Hoxha dhe bëmirësi i madh Halil Kastrati, po vazhdon akoma me aksione humanitare për të i’u dalur në ndihmë familjeve nëvojtare. Ai gjatë ditës së sotme ka vizituar qytetet e Drenasit dhe të Skenderajt. Gjatë këti aksioni janë ndihmuar 150 familje nevojtare.

Ai këtë e bëri të ditur me anë të një postimi në rrjetin social Facebook:

 

 

Edhe sot aksion i madh humanitar!Karvani jone po vazhdon çdo dite neper komuna te ndryshmeSot derguam ndihme ne…

Posted by Halil Kastrati on Thursday, March 26, 2020

Share.

About Author