DRENAS: Nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në Gllobar dhe Tërstenik

0

KEDS’i ka njoftuar se edhe nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në disa komuna e mesin etyre edhe në Drenas.

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalj 10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 13:00 – 13:30 dhe nga ora 16:30 -17:00

Vendet: Gllobar dhe Tërrstenik.

TS 10/04kV Morinët (Kodi: 16100028237) prej orës 13:00 deri në ora 17:00

Vendet: Gllobar- Morinët.

Arsyeja: Dislokimi i shtyllës dhe vendosja e ndarësit në TSSh.

Share.

About Author