Drenasi përkrahë fuqishëm Petrit Hajdarin për deputet

0
Gjatë ditës së sotme kandidati nga radhët e PDK-së Petrit Hajdari, ishte në takim me qytetarët e Drenasit e ku u prit shumë mirë. Për Petritin përkrahja nga Drenasit është një përparsi e madhe, dhe një lehtësi e madhe për vazhdimine fushatës.
Ja edhe psotimi i tij i plotë:
‘Pas fshatit të lindjes, rendi e do përkrahjen ta kërkojmë nga miqtë e dashamirët. Konfirmimin e mbështetjes, në të cilën s’kam dyshuar kurrë në fakt, ma dhanë edhe njëherë të mbledhurit në Drenas.
Drenasi është i gatshëm ta rimëkëmbë Kosovën, siç do të jetë edhe e gjithë Kosova e gatshme të përfitojë nga oferta e Partisë Demokratike të Kosovës.
Përkrahja e Drenasit është përparësi e madhe për mua. Punën që më pret për ta kërkuar besimin qytetar në Kosovë, ma lehtëson fakti që qyteti im është njëzëri.
Drenasi do përfaqësim. PDK-ja, e edhe unë si kandidat, jemi këtu për t’ia ofruar atë.
Petrit E. Hajdari”./DRENICA SOT/

Share.

About Author