Godet Mulla OSMANI: Jam tu ngrënë IFTAR përballë “Kishës Katolike” pa katolik!

0

Muaji i Ramazanit karakterizohet edhe me organizimin e iftareve në organizime të ndryshme nga besimtarët musliman. I tillë ishte edhe ai i organizuar në fshatin Llapushnik të Komunës së Drenasit.

Hoxha i xhamisë së Drenasit, siç njihet edhe me emrin Mulla Osmani ka postuar në rrjetin social Facebook duke bërë iftar në fshatin Llapushnik, vend ky ku u ndërtua kisha katolike me shumë paqartësi dhe reagime të ndryshme.

Ja çfarë thotë Mulla Osmani në profilin e tij në rrjetin social Facebook : “Iftari i parë për 2016 në fshatin Llapushnik përballë “kishës katolike” pa katolik…..!!!!!?????” /DrenicaSot.

Share.

About Author