Ka ardhur koha të fshini Facebook-un!

0

“Është koha për të fshirë Facebook-un”, ka deklaruar një nga themeluesit e WhatsApp.
Paralajmërimi i Brian Acton vjen pasi skandali në rritje rreth përdorimit të të dhënave të Facebook kërcënon të dëmtojë kompaninë.
“It’s time, #deletefacebook,” shkroi ai në Twitter.
Postimi është ndarë më shumë se 4.000 herë dhe është një nga vetëm dy postimet që ai ka shpërndarë që nga viti 2016. Acton nuk e shpjegoi arsyetimin e tij por vjen në kohën kur Facebook-u po kalon ditë shqetësuese.

Share.

About Author