Kafiteria në Skenderaj ”Arda Cake” paratë e mbledhura nga shitjet e kafeve i dhuron për shërimin e Astrit Islamit

0

 

Pas përkeqësimit të gjendjes, Astriti është rikthyer në Turqi dhe ka filluar trajtimin mjekësor.

Kosto për trajtim dhe transplant të palcës kockore kushton 150.000 Euro prej te cilave 30.000 janë siguruar nga Fondi I Sigurimeve Shendetesore te Kosoves mirëpo pjesa tjeter është e papërballueshme për familjen e Astrit Islamit andaj kërkojmë ndihmën e qytetarëve si herën e parë, në mënyrë që ta shpëtojmë Astritin.

E një kafiteri në Skenderaj, ka vendosur që paratë e mbledhur nga shitjet e kafeve nesër, t’i dhuroi për shërimin e Astritit.

“Pije një kafe dhe ndihmo Astritin”, është motoja e kafiterisë në fjalë.

Çdo cent nga ju ka vlerë të madhe për Astritin,

Mund të kontriboni përmes llogarise Bankare

Raiffeisen Bank Kosovo

Emri i mbajtësit te llogarisë: Fatmir Islami (Babai)

Nr. I llogarisë(IBAN): 1501070000168757 (Per Kosovë)

Nr. I llogarisë(IBAN): XK051501070000168757 (Per donacione jashte Kosovës)

Swift Kodi: RBKOXKPR

Adresa: Dashec, Skenderaj

Numrat kontaktues: Fatmir Musli Islami (Babai): 049-848-609 & 045-332-101

Arbios Fatmir Islami (Vllau): 049-338-872

Share.

About Author