Komuna e Drenasit hap konkurs për 160 bursa për student, mund të aplikoni këtu

0

Komuna e Drenasit, ka hapur aplikimin për t’u bërë përfitues i burses studentore.

Kjo komunë do të shpërndajë këtë lloj stimulimi për 160 nxënës të kësaj treve, shkruan DrenicaSot.

Të plotë postimin e gjeni më poshtë:

Hapet aplikimi i bursave për studentë të Komunës së Drenasit
Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria Komunale e Arsimit, ka hapur konkurs për 160 bursa për studentë të vitit akademik 2020-2021.
Kriteret e konkursit i gjeni në ueb faqen zyrtare të komunës si dhe aplikacionin;
Share.

About Author