Patrulla të shumta të Policisë gjithëandej në vendin tonë

0

Për shkak të mos zbatimit të masave masave anti-COVID të vendosura nga Qeveria, inspektorati dhe policia kanë nisur një aksion nëpër lokale të ndryshme në gjithë Kosovën.

Siç bëhet e ditur, të gjitha lokalet që nuk kanë respektuar këto masa, do t’iu vendoset shiriti mbyllës.

Një gjë e tillë ëshë parë edhe në komunën e Lipjanit.

Patrulla të shumta të Policisë janë parë në sheshin e Lipjanit./IndeksOnline/

Share.

About Author