Qytetarja nga Drenasi: “Kadri Veseli është hero i Kosovës, babai i gjithë popullit”

0

Një grua nga qyteti i Drenasit, simpatizante e PDK-së, ka thënë se nuk është mirë që njerëz si Hashim Thaçi dhe Kadri Veseli të ftohen në Hagë.

Ajo kishte edhe disa komente për Kadrin Veselin.

Veseli o heroi i Kosovës, babai i gjithë popullit kosovarë, kush nuk e do Kadrin le të shkojë të jetoj në Serbi, ska vend në Kosovë.

Share.

About Author