Të mërkurën zhvillohet finalja e “Inter Liga”

0

Ju njoftojmë se finalja e ligës “Inter Liga” do të zhvillohet të mërkuren mbrëma duke filluar nga ora 22:00 ndërmjet KF Trasing Group – KF Sharri Center. Të dyja ekipet kanë lojtar cilësor dhe pjesëmarrës të shumë finaleve të mbajtura më herët.

Pritet të jetë një lojë atraktive nga të dyja skuadrat duke parë përbërjen e tyre. Fituesi i këtij takimi pritet që të zgjedhë edhe lojtarin më të mirë. Të nominuarit për lojtarin më të mirë janë : Driton Nishori, lojtar i skuadrës KF “SHARRI CENTER” dhe kapiteni i skuadrës KF “Trasing Group” Dardan Berisha.

Të dyjave ekipeve ju dëshirojm suksese në këtë takim, thuhet në komunikatën e lëshuar nga “Inter Liga”./DrenicaSOT.

takimitakimimimim

Share.

About Author